Een muis die geheel draadloos én betrouwbaar is

Indien je niet beschikt over een laptop maar werkt met een PC, is een goed werkende muis essentieel om goed te kunnen werken. De muis zorgt namelijk voor de navigatie op het beeldscherm en het daadwerkelijk klikken op de door jou gewenste buttons. Waar laptops vrijwel altijd voorzien zijn van een ingebouwde touchpad, dient de navigatie bij een PC plaats te vinden door middel van een muis. Door de jaren heen heeft de muis als computeraccessoire de nodige metamorfose doorstaan. Waar de computermuis voorheen nog aangesloten diende te worden met behulp van een kabel, kan er vandaag de dag gebruik worden gemaakt van een draadloze computermuis. De muis wordt gekoppeld door middel van een kleine ontvanger die in één van de USB poorten van de PC of zelfs laptop geplaatst kan worden.

De USB stick: altijd en overal

Veel mensen hebben vandaag de dag belang bij het ter beschikking hebben van bepaalde gegevens. Met name in het bedrijfsleven kun je te maken hebben met bestanden die je dag en nacht bij je moet dragen. Dit hoeft echter niet langer met bomvolle klappers of schriften. Het is namelijk mogelijk om al je relevante bestanden op een kleine USB stick te plaatsen en deze vervolgens gewoon bij je te dragen. Doordat iedere laptop of PC beschikt over een USB toegangspoort hoef je ook niet altijd jouw eigen apparatuur bij je te hebben. Je dient uitsluitend de beschikking te hebben over een apparaat met een USB toegang. Ook het overzetten van bestanden, foto's en video's gaat erg snel en eenvoudig met behulp van een USB stick. Online zijn er tal van verschillende USB sticks beschikbaar. Afhankelijk van het gebruik en de hoeveelheid data die je nodig hebt, kun je vervolgens een keuze maken uit het enorme online aanbod.

Meer informatie over computer accessoires? Neem dan contact op met Trends in ICT. Dit is mogelijk middels onze contactpagina.

Terug naar Computer